Acoperis metalic Metigla

Acoperis metalic Metigla indeplineste cele maiexigente cerinte atat din perspectiva utilitatii acoperisului cat si din perspectiva estetica. Acoperisul Metigla vine cu ogama de 23 de culori, dintre care, 15 nuante lucioase si 8 nuante mate.

Avantajele acoperisului metalic Metigla

  • calitatea materiei prime si in special de protectia stratului de zinc;
  • culori rezistente in timp datorita stratului protector special;
  • gama larga de culori;
  • greutatea scazuta a foilor de tabla;
  • montaj usor si rapid.

Modele de acoperisuri Metigla

Acoperis tigla metalica Coilprofil MetiglaTigla metalica  Metigla – ofera aspectul clasic de tigla iar imbinarile sale sunt aproape invizibile datorita decupajului dupa contur. Se recomanda pentru acoperisurile cu panta mai mare de 8°.
Citeste detalii despre Tigla metalica Metigla

Tabla prefaltuita Coilprofil MetiglaTabla prefaltuita Click si Faltz – este ideala pentru lucrarile de reabilitare a cladirilor de patrimoniu, cat si pentru constructiile noi, cu o arhitectura moderna. Aceasta reprezinta cel mai sigur sistem de invelitoare si este potrivita pentru pante mici de 4° si 5° ale acoperisului.
Citeste detalii despre Tabla prefaltuita Click si Faltz

Acoperis metalic Metigla – Materie prima

Materia prima folosita este de cea mai buna calitate si face parte din clasa otelurilor structurale (oteluri pentru constructii). Pentru tigla metalica cat si pentru tabla prefaltuita Click si Faltz, se foloseste otel din Clasa S280 GD, cu o rezistenta mecanica foarte buna.

Otelul este galvanizat la cald si are o protectie de zinc de cel putin 275 g/m2, ce ofera rezistenta la coroziune si o durata de viata de peste 50 ani, in conditii normale de mediu.
Stratul de zinc este protejat in tehnologie multistrat cu acoperiri succesive de pasivant, stratul primar şi stratul exterior de polyester (SP 25 µm sau SPM 35 µm) sau PVDF 25 µm (polifluorura de viniliden). La interior tabla are un strat de vopsea polyester sau acrylic de 10 µm.

Acoperis metalic Metigla – Garantie

Garantia este de 15, respectiv 30 de ani pentru tigla metalica PUR MAT, fiind acordata de compania Metigla in conformitate cu normele in vigoare. Aceasta garantie acopera riscurile aparitiei coroziunii in situatia defectelor de materie prima. Certificatul de garantie insoteste factura si materialele la livrare. Durata de viata a sistemului de acoperis Metigla, in conditii normale, este de peste 50 de ani.

Acoperis metalic Metigla – Accesorii

Pe langa tigla metalica sau tabla prefaltuita, Metigla va ofera si o gama de accesorii pentru asigurarea conditiilor estetice si functionale ale acoperisului.
Printre accesoriile puse la dispozitia clientului se numara: suruburi autofiletante pentru structuri din lemn sau otel, piese de finisaj, profile de etansare, banda de etansare, diferite tipuri de izolatie, folie anticondens etc.