Despre noi – Solutii complete de invelitoare pentru acoperis

BEST CONSTRUCT CONCRET SRL are ca domeniu de activitate vanzarea si montarea sistemelor de acoperisuri complete si a ferestrelor de mansarda in judetul Arges.

Un acoperis inseamna protectie si acoperire, longevitate, etanseizare, aspect.
Acoperisul are un rol foarte important, atat estetic dar si functional, fiind parte componenta a casei dumneavoastra, drept urmare trebuie sa luati in considerare tipul de acoperis dorit (tigla ceramica, tigla metalica, tigla metalica cu acoperire de piatra) inca din faza de proiect a construirii sau renovarii casei. Informati-va din timp cerand parerea unor specialisti in domeniul invelitorilor pentru un acoperis potrivit nevoilor si bugetului dumneavoastra.

Ce inseamna Solutii complete de invelitoare pentru acoperis?

Capabilitatea de a oferi invelitori pentru acoperis in sistem complet, dintr-o singura sursa, incepand cu tigla (metalica, metalica acoperita cu granule de piatra naturala, ceramica), sistemul de colectare si drenaj pluvial, folie anticondens si o gama completa de accesorii, inclusiv montaj realizat de echipa de montatori atestati de catre producatorii materialelor folosite.

BEST CONSTRUCT CONCRET SRL lucreaza in parteneriat cu:

  • Decra: prima invelitoare usoara din lume; Modulele Decra sunt constituite dintr-un miez de otel cu galvanizare de calitate, cu o acoperire multistrat pentru protectie si un finisaj de suprafata granular, oferind aparenta tiglelor traditionale din ceramica sau beton combinata cu performante exceptionale. Tigla metalica Decra este potrivita atat pentru constructii noi cat si pentru proiecte de reabilitare.
  • Gerard: tigle metalice cu acoperire de piatra naturala; tiglele premium Gerard pentru acoperis au in acest moment cea mai mare garantie de pe piaţa invelitorilor. Reprezentantul exclusiv al brandului GERARD in Romania este compania Final Distribution, lider recunoscut pe piata invelitorilor metalice cu acoperire de piatra. Tigla Gerard este comercializata prin intermediul unei retele nationale de peste 100 de parteneri, firme specializate de distributie si montaj a produselor pentru acoperis.
  • Novatik: sistem complet pentru acoperisuri, produs de Final Distribution, in Romania, format din tigla metalica in panouri mici, folie anticondens si sistem de drenaj, cu 30 de ani garantie in sistem pro-rata, in conditiile unui montaj corect.
  • Metigla: tigla metalica – Metigla, sisteme pluviale – Metidro si sisteme metalice – Metindu: tabla cutata, panouri sandwich, profile usoare, casete de fatada, casete structurale.
  • Viking Pruszyński, companie romaneasca ce face parte din grupul Blachy Pruszyński si produce, in Romania, acoperisuri Viking Pruszyński: tigle metalice, care suporta trei tipuri diferite de acoperire – poliester lucios, poliester mat structurat si poliuretan, o paleta standard de 24 culori, piese de finisaj si accesorii (coame, dolii, pazii, frontoane, diferite elemente de imbinare, toate acestea fiind realizate din aceeasi materie prima ca si tigla metalica).
  • Wetterbest: Tigla metalica de cea mai buna calitate, produsa de unul dintre cei mai mari producatori de sisteme complete pentru acoperisuri din Romania. Gama de produse cuprinde: patru profile de tigla metalica, tabla cutata, tabla si accesorii pentru acoperisuri plane, borduri din tabla plana, sistem de drenaj, elemente de etansare si fixare, membrane anticondens si ferestre de mansarda.
  • Roto: ferestre de mansarda si accesorii, produse Premium inovatoare avand in vedere subiecte ca economisirea energiei, castigarea energiei si confortul – tehnologie de ultimă ora „german made”.
  • Fakro: unul dintre cei mai importanti producatori de ferestre de mansarda din lume. De asemenea, Fakro produce scari de acces la pod pliabile fabricate din lemn de pin sau din metal. Fakro – spatiu fara limite!
  • Delta: membrane pentru acoperis, protectii pentru fundatii, lansate de firma Dorken – Germania, o alegere usoara in toate domeniile in care aveti nevoie. Sunt realizate respectand cele mai inalte standarde de calitate.
Alegeti un raport corect calitate/pret pentru acoperisul dumneavoastra. Cereti o oferta, iar noi va vom oferi o solutie corecta si potrivita bugetului si casei dumneavoastra. Contactati-ne si vom stabili impreuna cand un agent poate veni pentru o masuratoare a acoperisului.
0766 439 956