Ferestre cu articulare mediana Fakro

Ferestre cu articulare mediana Fakro – FTS-V U2

Ferestre cu articulare mediana Fakro - FTS-V U2Datorita constructiei speciale (balamalele sunt amplasate la jumatatea inaltimii ferestrei), cerceveaua poate fi fixata in pozitie deschis sau poate fi rotita cu 180°, in vederea curatarii parţii exterioare a geamului. Manerul de actionare montat in partea de jos a ferestrei asigura o manipulare usoara si blocarea in doua pozitii de intredeschis pentru aerisire. Clapeta de aerare montata in tocul ferestrei, face ca suprafata vitrata sa fie cu pana la 6% mai mare in comparatie cu alte ferestre de mansarda cu dimensiuni similare, fapt ce asigura iluminarea eficienta a incaperilor.

Fabricate din lemn de pin de cea mai inalta calitate, impregnat cu fungicid in vid, apoi lacuit cu un strat de lac acrilic. Montajul se face impreuna cu rama de etansare, pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre 15° si 90°. Ferestrele pot fi dotate cu accesorii oferite intr-o gama larga de modele si culori. Garantia ferestrelor FTS-V U2 este de 10 ani.

Ferestre cu articulare mediana Fakro – FTP-V U3, FTP-V U5

Ferestre cu articulare mediana Fakro - FTP-V U3, FTP-V U5FTP-V U3 este o ferestra cu tamplarie din lemn, dotate cu clapeta de aerare V40P, iar FTP-V U5 are tamplarie din lemn, dotate cu clapeta de aerare V40P si geam supertermoizolator. Ferestrele FTP-V U3 si FTP-V U5 au lemn lacuit in doua straturi cu sistemul de 3 garnituri de etansare si clapeta de ventilatie V40P cu reglare automata a debitului de aer. Clapeta de aerare V40P din dotarea ferestrelor de mansarda Fakro asigura un flux constant de aer proaspat chiar si atunci cand ferestrele sunt inchise. Se poate monta optional clapeta de aerare higrocontrol. Clapeta de aerare montata in tocul ferestrei face ca suprafata vitrata sa fie cu pana la 6% mai mare in comparatie cu alte ferestre de mansarda cu dimensiuni similare, fapt ce asigura iluminarea mai buna a incaperilor.

Datorita constructiei speciale (balamalele sunt amplasate la jumatatea inaltimii ferestrei), cerceveaua poate fi fixata in pozitie deschis sau poate fi rotita cu 180°, in vederea curatarii partii exterioare a geamului. Manerul de actionare gama „Elegant” montat in partea de jos a ferestrei, asigura si blocarea in doua pozitii de intredeschis.
Ferestrele FTP-V U5 au geam supertermoizolator recomandat acolo unde se pune un accent special pe economisirea energiei termice.

Lemnul de pin din are sunt fabricate ferestrele este de cea mai buna calitate, impregnat cu fungicid in vid, apoi lacuit in doua straturi cu lac acrilic. Montajul se face impreuna cu rama de etansare pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre 15° si 90°.  Ferestrele pot fi dotate cu accesorii oferite intr-o gama larga de modele si culori. Ferestrele FTP-V U3, FTP-V U5 au o garantie de 10 ani.

Ferestre cu articulare mediana Fakro – FTP-V P2 Secure

Ferestre cu articulare mediana Fakro - FTP-V P2 Secure Ferestrele FTP-V P2 Secure autâmplarie din lemn, dotate cu clapeta de aerare V40P.
FTP-V P2 Secure ofera rezistenta sporita la efracţie, datorita dotarii cu sticla anti-efractie de clasa P2A si manere cu functie de blocare. Pot fi usor operate utilizand manerul montat in partea de jos a ferestrei care asigura si blocarea in doua pozitii de intredeschis. Ferestrele pot fi dotate cu accesorii oferite intr-o gama larga de modele si culori.

Ferestre cu articulare mediana Fakro – FTP-V U3 Electro, FTU-V U3 Electro

Ferestre cu articulare mediana Fakro - FTP-V U3 Electro, FTU-V U3 ElectroFerestrele FTP-V U3 Electro sunt automatizate cu tamplarie din lemn, dotate cu clapeta de aerare V40P, iar ferestrele FTU-V U3 Electro sunt automatizate cu tamplarie din lemn, lacuite cu lac poliuretanic de culoare alba, dotate cu clapeta de aerare V40P.
FTP-V U3 Electro este dotata din fabricatie cu un sistem electric si poate fi operata prin telecomanda. Ferestrea este echipata cu un senzor de ploaie, care inchide automat cerceveaua in caz de ploaie. Toate functiile se opereaza din telecomanda. Prin rotirea unui maner de operare la 90° se poate decupla lantul de cercevea. Astfel se poate opera fereastra si manual.

Fereastra Electro se monteaza la fel ca o fereastra standard si se cupleaza la o priza existenta in casa. Nu este nevoie de furnizarea de cabluri electrice speciale, fereastra are un sistem electric complet de 230V.

Ferestre cu articulare mediana Fakro – PTP U3, PTP-V U3

Ferestre cu articulare mediana Fakro - PTP U3, PTP-V U3PTP U3 si PTP-V U3 sunt ferestre cu articulare mediana avand profile din PVC de culoare alba, de tip multicameral, intarite cu profile U din otel galvanizat. Aceasta constructie asigura o buna stabilitate si previne deformarea profilelor in timpul utilizarii. Create, in mod special, pentru incaperile cu nivel ridicat de umiditate (bai, bucatarii, piscine) ferestrele de mansarda din PVC sunt tot mai utilizate si in incaperi cu alte destinatii deoarece sunt foarte rezistente la coroziune si factorii de mediu, nu absorb umezeala si necesita intretinere minima.

Ferestre cu articulare mediana Fakro – eficiente energetic cu deschidere supramediana FTT U8 Thermo,  FTT U6

Ferestre cu articulare mediana Fakro - eficiente energetic cu deschidere supramediana FTTFerestrele de mansarda FTT sunt special destinate caselor eficiente energetic dar si caselor pasive. Sticla este amplasata intr-o cercevea special construita, cu profile din lemn mai late comparativ cu ferestrele obisnuite. Aceasta constructie minimizeaza fenomenul puntilor termice si confera o izolatie mai buna a ferestrei. Fereastra FTT U8 Thermo cu un coeficient de transmitanta termica de Uw=0.58W/m2K este cea mai „calduroasa” fereastra de mansarda de pe piata. Este echipata standard cu cu un kit de izolare XDK constand in folie permeabila la vapori XDP si folie impermeabila XDS. Deschiderea supramediana asigura confortul utilizarii. Structura speciala a ferestrei care utilizeaza o cercevea mai groasa si sistemul de patru garnituri de etansare pentru a reduce pierderile de caldura.

Cerceveaua poate fi fixata in pozitie deschis sau poate fi rotita cu 180°, in vederea curatarii partii exterioare a geamului. Ofera rezistenta crescuta impotriva efractiei cu ajutorul sistemului topSafe.