Ferestre cu dubla articulare Fakro

Ferestre cu dubla articulare Fakro – FPP-V U3 preSelect, FPU-V U3 preSelect

Ferestre cu dubla articulare Fakro - FPP-V U3 preSelect, FPU-V U3 preSelectDubla functiune a ferestrei FPP-V U3 preSelect asigura deschiderea cercevelei in doua feluri: cu articulatia superioara sau cu cea mediana. Articularea superioara permite fixarea cercevelei in pozitia dorita intre 0° si 35°, iar articularea mediana permite rotirea cercevelei pana la 180°.

Sistemul modern si inovativ de balamale, garanteaza o deplina stabilitate a cercevelei. Mecanismul preSelect situat in partea laterala a tocului, este accesibil la fiecare deschidere a ferestrei. Fereastra FPP-V U3 preSelect este dotata cu o clapeta de aerare V40P, care permite patrunderea continua si controlata a aerului curat, atunci cand fereastra este inchisa, ceea ce asigura functionarea eficienta a sistemului de ventilatie gravitationala din mansarda.

Ferestre cu dubla articulare Fakro – PPP-V U3 preSelect

Ferestre cu dubla articulare Fakro - PPP-V U3 preSelectCreate in mod special pentru incaperile cu nivel ridicat de umiditate ferestrele din PVC sunt tot mai utilizate si in incaperi cu alte destinatii deoarece sunt foarte rezistente la coroziune si la factorii mediu, nu absorb umezeala si necesita o minima intretinere.

Fereastra PPP-V U3 preSelect are un mecanism cu doua functii, care asigura deschiderea cercevelei in doua feluri: cu articulaaia superioara sau cu cea mediana. Articularea superioara permite fixarea cercevelei in pozitia dorita intre 0° si 35° iar articularea mediana permite rotirea cercevelei pana la 180°. Mecanismul preSelect situat in partea laterala a ramei este accesibil la fiecare deschidere a ferestrei. Fereastra PPP-V U3 preSelect este dotata cu o clapeta de aerare V35, care permite patrunderea continua si controlata a aerului curat, atunci cand fereastra este inchisa, ceea ce asigura functionarea eficienta a sistemului de ventilatie gravitationala din mansarda.

Ferestre cu dubla articulare Fakro – FEP L3

Ferestre cu dubla articulare Fakro - FEP L3Fereastra panoramica FEP L3 este fabricata ca o fereastra cu dubla articulare unde articularea superioara prezinta 2 unghiuri de deschidere:
– la un unghi de 40° , iar dupa deblocarea siguranţei, la un unghi de 68°;
– articularea mediană permite rotirea cercevelei până la un unghi de 180°.

Unghiul ridicat de articulare a cercevelei, permite o deschidere panoramica mai ampla. Dimensiunile mari ale ferestrei permit iesirea pe acoperis pentru lucrari de intretinere ori chiar pentru evacuare in caz de pericol.