Ferestre de mansarda Fakro

Logo-FakroProdusele Fakro sunt de cea mai buna calitate, raspund standardelor internationale de sanatate, siguranta si impact asupra mediului.  Fakro are o oferta generoasa de produse, care sporesc confortul si frumusetea mansardelor, faciliteaza accesul la pod si accesul pe acoperis.
Ferestrele de mansarda Fakro sunt produse de top, fabricate din materie prima de cea mai inalta calitate, pe baza celor mai avansate tehnologii, ceea ce ofera durabilitate si eficienta (fiabilitate, siguranta, functionalitate si parametri izolatori excelenti). Acestea deschid posibilitati noi in arhitectura moderna.

Avantajele ferestrelor de mansarda Fakro

  • sistemul de feronerie este unicat;
  • sunt dotate si cu rulouri exterioare ce se monteaza in partea de sus a ferestrei si asigura protectie eficienta impotriva soarelui;
  • ferestrele au la baza tamplarie de PVC in diferite nuante, de la alb la nuanta stejarului auriu sau cea a pinului natural;
  • sunt durabile;
  • prezinta functionalitate;
  • rezistenta sporita la efractie, permit o utilizare in deplina siguranta.

Modele de ferestre de mansarda Fakro

Ferestre-cu-articulare-mediana-FakroFerestre cu articulare mediana Fakro – fac parte din categoria standard, aceasta fiind cea mai agreata solutie din gama ferestrelor de mansarda Fakro. Balamalele ferestrelor sunt amplasate la jumatatea inaltimii ferestrei si asigura aerisirea si iluminarea incaperilor, avand o garantie de 10 ani. Curatarea geamului exterior si interior este facila operand accesoriile exterioare cand fereastra este rotita si blocata la 180°. Unghiul de instalare pentru ferestrele cu articulare mediana este intre 15° şi 90°. Ferestrele pot fi dotate cu accesorii oferite intr-o gama larga de modele si culori.
Citeste detalii despre ferestrele cu articulare mediana Fakro

Ferestre cu dubla articulare FakroFerestre cu dubla articulare Fakro – concepute pentru cei care apreciaza functionalitatea si solutiile inovatoare, ferestrele cu dubla articulare combina toate beneficiile unei ferestre cu articulare mediana cu cele oferite de posibilitatea deschiderii cercevelei prin articularea superioara. Astfel ofera aerisire si iluminaree eficienta, asigura un acces usor la fereastra si o vedere larga in exterior. Operarea ferestrei se face prin intermediul manerului situat la indemana, in partea de jos a cercevelei. Ferestrele cu dubla articulare garanteaza un microclimat sanatos in mansarda si economii de energie. Ferestrele pot fi dotate cu diferite tipuri de geamuri: termoizolator, anti-efractie sau cu izolare fonica.
Citeste detalii despre ferestrele cu dubla articulare Fakro

Ferestre de mansarda suprainalte FakroFerestre suprainalte Fakro – pivotarea ferestrelor la o inaltime deasupra liniei mediana, partea de jos ofera avantajele ferestrelor cu dubla articulare jar partea de sus e o sursa suplimentara de lumina.
Citeste detalii despre ferestrele suprainalte Fakro

Ferestre de mansarda pentru acces pe acoperi FakroFerestre de acces pe acoperis Fakro – au o deschidere laterala pana la un unghi de 90°, ofera deschidere spre dreapta sau spre stanga. Pot fi dotate cu accesorii oferite intr-o gama larga de modele si culori. Amortizorul cu gaz, montat in partea superioara, are rolul de a protejeaza impotriva miscarilor bruste sau necontrolate. Dimensiunea mare a ferestrei de acces face posibila iesirea usoara si sigura pe acoperis.
Citeste detalii despre ferestrele de acces pe acoperis Fakro

Fereastre de desfumare FakroFereastre de desfumare Fakro – se monteaza cel mai frecvent in casa scarilor si se utilizeaza in scopul extragerii fumului si gazelor de ardere in caz de incendiu. Comanda de deschidere este data de senzorul de fum prin intermediul unitatii centrale. Fereastra are balamale in partea inferioara si doua motoare electrice care deschid fereastra intr-un unghi de pana la 75° si asigura ventilaaia zilnica a incaperilor.
Citeste detalii despre ferestrele de desfumare Fakro

Ferestre pentru combinatii FakroFerestre pentru combinatii Fakro – se monteaza in combinatie cu ferestre de mansarda.
Citeste detalii despre ferestrele pentru combinatii Fakro

Ferestre de mansarda nonstandard FakroFerestre non standard Fakro – ferestrele non standard pot fi: ferestre arcuite, ferestre cu sprosuri verticale, forme si tabla non standard.