Ferestre de mansarda Roto

Logo RotoFerestrele de mansarda Roto dispun de izolare termica deosebita, prelucare de cea mai buna calitate si un design precis. Ferestrele Roto se pot caracteriza prin libertate si confort indiferent daca renovati sau construiti o casa noua. Calitatea lor excelenta „german made” este cunoscuta printre profesionisti.
Cu ajutorul ferestrelor de mansarda Roto puteti descoperi cum se pastreaza valorile și cum se reduc cheltuielile cand vine vorba de energia electrica, cum mansardele vechi se pot transforma in incaperi pline de lumina si viata.

Avantajele ferestrelor de mansarda Roto

  • materiale de cea mai inalta calitate;
  • echipamente de productie ultra-moderne;
  • experienta de zeci de ani in constructia avansata a ferestrelor de mansarda;
  • calitate „german made”;
  • respecta normele de calitate in conformitate cu protectia mediului si cu standardele internationale.

Modele de ferestre de mansarda Roto

Roto-R45-H-WDRoto R45 H WD – este o freastra manuala cu articulatie mediana, din lemn, cu o suprafata vitrata semnificativ mai mare decat alte ferestre de mansarda.
Citeste detalii despre ferestrele de mansarda Roto R45 H WD

Roto-R45-K-WDRoto R45 K WD – este o este o fereastra de mansarda cu articulatie mediana, clasica, din PVC. Are o suprafata vitrata semnificativ mai mare decat alte ferestre de mansarda.
Citeste detalii despre ferestre de mansarda Roto R45 K WD

Roto-R65-H-WDRoto R65 H WD – este o fereastra de mansarda cu articulatie mediana, clasica, din lemn. Conceputa ca si completarea optima pentru modelul R8 – fereastra de mansarda cu dubla articulare, pentru locurile greu accesibile.
Citeste detalii despre ferestre de mansarda Roto R65 H WD

Roto-R65-K-WDRoto R65 K WD – este o fereastra de mansarda cu articulatie mediana, clasica, din PVC, cu performante asemanatoare modelului R8. Singura fereastra de mansarda din lume care are articulatie mediana insa are 4 puncte de inchidere.
Citeste detalii despre ferestre de mansarda Roto R65 K WD

Roto-R85-H-WDRoto R85 H WD – este o ferestra manuala cu articulatie superioara, din lemn. Este singura fereastra cu deschidere dubla si actionare cu un singur maner multifunctional. Fereastra se deschide complet spre exterior, oferind o vizibilitate maxima si eliminant riscul de a va lovi la cap in momentul deschiderii.
Citeste detalii despre ferestre de mansarda Roto R85 H WD

Roto-R85-K-WDRoto R85 K WD – este o ferestra manuala cu articulatie superioara, din PVC. R85 k wd este singura fereastra cu deschidere dubla si actionare cu un singur maner multifunctional. Fereastra se deschide complet spre exterior, oferind o vizibilitate maxima.
Citeste detalii despre ferestre de mansarda Roto R85 K WD