Ferestre suprainalte Fakro

Ferestre suprainalte Fakro – FYP-V U3 proSky

Ferestre suprainalte Fakro - FYP-V U3 proSkyPivotarea ferestrelor la o inaltime mai mare (deasupra liniei mediane) ajutata de sistemul performant de balamale, permite ca partea de jos sa ofere avantajele ferestrelor cu dubla articulare, in timp ce partea de sus ofera iluminare suplimentara. Montarea se face pe un acoperis cu panta cuprinsa intre 39˚- 43˚.

Cerceveaua se deschide si poate sa ramana in orice pozitie pana la un unghi de 45°. Clapeta de aerare V40P din dotarea ferestrelor de mansarda Fakro, asigura un flux constant de aer proaspat chiar si atunci cand ferestrele sunt inchise.

Manerul de operare montat in partea inferioara a ferestrei permite operarea usoara. Manerul asigura si blocarea in doua pozitii de intredeschis.
Ferestrele se pot roti in jurul axei mediane pana la 160° in vederea curatarii geamului exterior.

Ferestre suprainalte Fakro – FDY-V U3 Duet proSky

Ferestre suprainalte Fakro - FDY-V U3 Duet proSkyFerestrele sunt amplasate in doua canaturi suprapuse care le mareste dimensiunea. Canatul superior este, de fapt, fereastra superinalta, a carei pivotare se face deasupra liniei mediane, iar canatul inferior este o parte fixa. Montarea se face pe acoperisurile cu panta cuprinsa intre 30˚- 43˚. Fereastra FDY-V inlocuieste necesitatea combinarii pe verticala cu acelasi rezultat: o suprafata vitrata mai mare. In cazul combinatiilor standard distanta intre suprafetele vitrate este de 30 cm, in timp ce in cazul acestor ferestre este doar de 15cm.

Manerul de operare montat in partea de jos a ferestrei superioare permite operarea usoara. Manerul asigura si blocarea in doua pozitii de intredeschis.
Dotata cu clapeta de aerare V40P cu reglarea automata a debitului de aer. Clapeta de aerare V40P asigura un microclimat sanatos in incapere si economie de energie termica.
Ferestrele se rotesc in jurul axei mediane pana la 160° in vederea curatarii geamului exterior.