Ferestre pentru combinatii Fakro

Ferestre pentru combinatii Fakro – Duet FTP/D L3, FTU/D L3

Ferestre-pentru-combinatii-Fakro-Duet-FTPD-L3,-FTUD-L3Fereastra duete este pentru o combinatie verticala, cu deschidere mediana, poate fi montata sub sau deasupra oricarui tip de fereastra de mansarda si se constituie ca o „prelungire” a acesteia.

Ferestrele pot fi de culoare naturala FTP/D L3 sau de culoare alba FTU/D L3 cu o rezistenta sporita la umiditate.
Fiind o fereastra de tip „L” foaia de sticla exterioara autocuratatoare este si securizata, avand o rezistenta sporita la spargere iar foaia de sticla interioara este laminata asigurand securitatea in exploatare a ferestrei. In interior, jonctiunea duetului se poate realiza cu ajutorul modulului KD.

Ferestre pentru combinatii Fakro – Atic BDL L3, BDR L3, BVP L3, BXP L3

Ferestre pentru combinatii Fakro - Atic BDL L3, BDR L3, BVP L3, BXP L3Ferestrele Atic se monteaza in peretele vertical, la intalnirea cu planul acoperisului, pentru a se combina cu ferestrele de mansarda Fakro. Datorita acestor ferestre incaperea primeste mai multa lumina si se mareste campul vizual. Ferestrele Atic pot fi combinate cu orice tip de ferestre de mansarda. Ansamblul cercevea-toc, prin utilizarea unei feronerii inovatoare, face din fereastra Atic o fereastra cu deschidere oscilo-batanta, tipica ferestrelor obisnuite.
Alcatuirea geamului termoizolant: un ansamblu 4H-14-33.1T din 3 foi de sticla, cu bagheta termica TGI, cu foaia de sticla exterioara autocuratatoare securizata si cea interioara laminata, avand ca rezultat o siguranta sporita a utilizarii ferestrei.

Fereastra Atic BD L3 are o deschiderea oscilo-batanta permite inclinarea cercevelei la maxim 11 cm iar rotirea laterala pana la 90°. Aceste functii se opereaza cu ajutorul unui maner situat in partea laterala a cercevelei dotat cu incuietoare. Fereastra poate fi deschisa pe partea dreapta BDR L3 sau pe partea stanga BDL L3.
Fereastra Atic BVP L3 cu deschidere oscilanta are inclinarea cercevelei de maxim 11 cm, manerul dotat cu incuietoare este situat in partea superioara a cercevelei. Fereastra Atic BXP L3 este nearticulata.

Ferestre pentru combinatii Fakro – Atipice FAP L3, FBP L3

Ferestre pentru combinatii Fakro - Atipice FAP L3, FBP L3Ferestrele au o forma de triunghi (FAP L3) sau semicerc (FBP L3) si pot fi montate si in combinatie cu ferestrele de mansarda. Ferestrele atipice sunt disponibile fara articulare.
Formele si stilul original creeaza un aer modern si dau un caracter unic cladirilor.