Jgheaburi si burlane Novatik Quadra

Sistemul de jgheaburi si burlane rectangulare Novatik Quadra este o alegere originala si moderna pentru sistemele pluviale clasice, semirotunde.
Fabricat din otel cu acoperire Colofer, sistemul pluvial Novatik Quadra beneficiaza de acceasi garantie de 20 de ani ca si sistemul Novatik Ronda, la un pret eficient. Otelul cu strat de protectie Colofer garanteaza pastrarea in timp a culorilor jgheabului, burlanului si a tuturor elementelor sistemului.
Jgheaburile Novatik Quadra au deschiderea de 127mm, iar sectiunea burlanului are dimensiunile 80mm x 50mm. Sistemul pluvial Novatik Quadra este de asemenea disponibil in dimensiuni mai mari, jgheabul avand deschiderea de 152 mm iar burlanul avand sectiunea de 80×50 mm. Pentru acest sistem exista si optiunea de a alege un burlan rotund cu diametrul de 87 mm.

Bratara burlan Novatik QuadraBurlan Novatik QuadraCapace Novatik QuadraCarlig ascuns Novatik QuadraCarlig lung Novatik QuadraCarlig scurt Novatik Quadra Coltar exterior Novatik QuadraColtar interior Novatik QuadraCot Novatik QuadraIntermediar Novatik QuadraJgheab Novatik QuadraRacord Novatik Quadra

Jgheaburi si burlane Novatik Quadra – Gama de culori

Gama de culori in care sunt disponibile sistemele de jgheaburi si burlane Novatik sunt potrivite oricarei arhitecturi sau culoare de fatada.
Sistemele Novatik Quadra sunt disponibile in 6 de culori:

 Jgheaburi si burlane Novatik Ronda Alb RAL 9003
Alb RAL 9003
Jgheaburi si burlane Novatik Ronda
 Jgheaburi si burlane Novatik Ronda Caramiziu RAL 8004
Caramiziu RAL 8004
Jgheaburi si burlane Novatik Ronda
Jgheaburi si burlane Novatik Ronda Maro ciocolatiu RAL 8017
Maro ciocolatiu RAL 8017
Jgheaburi si burlane Novatik Ronda
 Jgheaburi si burlane Novatik Ronda Maro inchis RAL-8019
Maro inchis RAL 8019
Jgheaburi si burlane Novatik Ronda
 Jgheaburi si burlane Novatik Ronda Negru RAL 9004
Negru RAL 9004
Jgheaburi si burlane Novatik Ronda
 Jgheaburi si burlane Novatik Ronda Rosu RAL 3009
Rosu RAL 3009
Jgheaburi si burlane Novatik Ronda