Membrane pentru acoperis Delta Maxx

Delta Maxx este o folie anticondens extrem de robusta, este cea mai bine vanduta membrana permeabila la vapori din Germania, cu o experienta de 15 ani, destinata acoperisurilor inclinate, fara astereala.
Chiar si in conditii extreme, stratul de stocare a umiditatii de pe reversul membranei Delta Maxx, se incarca de vapori care apoi sunt elimitati treptat. Cu o valoare Sd de aproximativ 0,15 m, este asigurata cu certitudine evacuarea umezelii din camera adiacenta. Suprafata inferioara a geotextilului este netezita pentru o instalare mai usoara. Caroiajul in relief de pe fata superioara reprezinta un avantaj pentru o taiere precisa. Pe margini, o pelicula de aproximativ 5 mm actioneaza impotriva umezelii care ar putea sa patrunda la imbinari.
Materialul din care este fabricata membrana este o patura drenanta din poliester cu rezistenta de rupere ridicata si cu strat de acoperire din poliuretan deschis la difuziune.
Rezistenta ridicata la rupere confera siguranta in cazul accidentale in afara capriorilor la acoperisurile fara astereala. Rezistenta sa asigura instalarea usoara si alinierea precisa fata de margini.

Membrana pentru acoperis Delta Maxx – Date tehnice

Comportarea la ardere Clasa de inflamabilitate B1, cf DIN 4102
Rezistenta la rupere 350 N/5 cm (35 kp/5 cm) cf DIN EN 12311
Impermeabilitate Impermeabila (DIN EN 13111)
Valoarea Sd Aprox. 0.15 m
Rezistenta termica De la -40°C până la 80°C
Greutate Aprox. 190 g/mp
Greutatea rolei Aprox. 14 Kg
Lungimea rolei 50 m
Latimea rolei 1.5 m
Acoperirea rolei 75 mp