Membrane pentru acoperis Delta Vent S

Fabricata din folie anticondens pentru acoperis abrupt cu componenta din trei straturi dintr-o combinatie de folii PP (tesatura de fibre), membrana pentru acoperis Delta Vent S / Vent S Plus este deosebit de rezistenta la perforari si la foc. Neacoperita rezista in mediu natural sub radiatiile UV, pana la 3 luni.
Cu o mare permeabilitate la vapori (are o valoare Sd de aprox. 0,02 m) Delta Vent S / Delta Vent S Plus absoarbe umezeala de sub tigla si ii asigura o eliminare eficienta.
Membrana este laminata printr-un proces special de sudare cu ultrasunete, pentru a garanta lipirea sigura a straturilor. Membrana este extrem de robusta, putand rezista unei manipulari dure pe santier. Culoarea sa este gri mat pentru a impiedica reflectarea deranjanta a luminii in timpul montajului. Montarea si derularea membranei Delta S este facila si sigura datorita greutatii sale reduse de numai 150 g/m2.
Varianta Delta Vent S Plus este prevazuta cu margine autoadeziva si care asigura economie de energie si un montaj mai rapid.

Membrana pentru acoperis Delta Vent S – Date tehnice

Comportarea la ardere Clasa de inflamabilitate B2, cf standardelor DIN 4102
Rezistenaa la rupere In lungime: approx. 260 N/5 cm; In latime: approx. 200 N/5 cm
Impermeabilitate Impermeabila (DIN EN 13111)
Valoarea Sd Aprox. 0.02 m
Rezistenaa termica De la -40°C pana la 80°C
Greutate Aprox. 150 g/mp
Greutatea rolei Aprox. 11 Kg
Lungimea rolei 50 m
Latimea rolei 1.5 m
Acoperirea rolei 75 mp