Scari modulare de acces la pod Fakro

Scari modulare de acces la pod FakroScarile modulare de acces la pod reprezinta solutia la nevoia de spatiu, de usurinta in utilizare, de incredere si siguranta in exploatare si, nu in ultimul rand, la nevoia unui raport corect intre calitate si pret. Faciliteaza accesul la pod intr-un mod practic si sigur. Sistemul de fixare rapid face posibil montajul scarii de catre doua persoane. Adaptare usoara a lungimii scarii la inaltimea incaperii. Scarile sunt livrate asamblate, gata pentru a fi montate.
Dupa pliere, se inchid la nivelul tavanului ceea ce contribuie la economisirea de spatiu in incapere.

Avantajele ferestrelor de mansarda Fakro

  • economisirea de spatiu;
  • usurinta la montaj;
  • operare usoara;
  • echipamente aditionale;
  • garantie 3 ani.

Modele de Scari modulare de acces la pod Fakro

Scari modulare din lemn FakroScari modulare din lemn – reprezinta tipul de scari economice dar foarte populara. Scara modulara din lemn are usa alba, maner de sprijin si manson de protectie. Scara LWL este versiunea de varf si este echipata cu un maner de sprijin suplimentar, montat pe modulul din mijloc, un amortizor care asista plierea si deplierea modulelor scarii.
Sunt potrivite pentru clientii care doresc eficienta energetica maxima.
Unde locul ingust nu permite plierea scarilor exista varianta culisanta LDK, cu doaări similare scarilor LWK.
Pentru protectia impotriva focului si a fumului exista scarile modulare LWF si pantograf LSF. Un avantaj al scarilor LSF il reprezinta modul mai rapid de instalare in dimensiunile mici ale golului din tavan.
Garantia scarilor Fakro din lemn este de 3 ani.

Scari modulare metalice FakroScari modulare din metalice – pentru podurile utilizate in mod frecvent  scarile modulare metalice LWM sunt cele mai indicate datorita rezistentei sporite in exploatare. Modelul LWM-K este o scara modulara metalica echipata cu maner de sprijin iar usa are culoare alba.

Scari metalice pantograf FakroScari metalice pantograf – scarile pantograf LST si LSZ sunt foarte usor de instalat in goluri cu dimensiuni mici. Sunt special concepute pentru spatiile inguste unde scarile modulare nu pot fi utilizate. Datorita sistemului de pliere pantograf sunt recomandate si pentru incaperile unde tavanul este mai inalt decat de obicei.

Scara morarului FakroScara „morarului” – pentru incaperile cu mult spatiu si unde utilizarea podului este foarte frecventa exista scara morarului MSU care are o constructie simpla, este solida si foarte rezistenta. Este o scara fixa, confectionata din lemn de molid. Treptele sunt solide, inclinate la unghiul potrivit fata de vanguri si garanteaza utilizarea confortabila si in siguranta a scarii. Inaltimea maxima pana la care poate fi utilizata este de 290 cm.