Servicii – montaj sisteme complete de invelitori tip tigla metalica si ferestre de mansarda

Comercializam si montam sisteme complete de invelitori tip tigla metalica (cu acoperire de piatra – Decra, Gerard sau cu acoperire de polyester – Coilprofil, Novatik, Viking Pruszyński, Wetterbest), incluzand sistemul de colectare si drenaj pluvial, folie anticondens si o gama completa de accesorii.
Comercializam si montan ferestre de mansarda (Roto si Fakro).

Montajul este realizat de echipe specializate si autorizate de catre producatori, care au o vasta experianta in montarea tuturor tipurilor de invelitori.

Pasii pe care ii urmam in realizarea oricarei lucrari sunt urmatorii:

  • Masuratoare – oferta de pret pentru vanzarea si montarea unui acoperis se face doar in baza unor masuratori pe care un agent le face la fata locului. In cazul in care aveti un proiect al constrctiei si ne puteti pune la dispozitie planul acoperisului, oferta se poate face si in baza acestui plan.
  • Ofertare – realizarea unei oferte pe baza masuratorii sau a planului acoperisului din proiectul de constructie; va oferim un raport corect calitate/ pret.
  • Consiliere – va oferim toate detaliile tehnice cu privire la solutia de acoperis propusa si ofertata in pasul anterior.
  • Montaj – asiguram servicii de montaj tigla metalica, atat pentru acoperisurile constructiilor noi, cat si in cazul renovarilor de acoperis; asiguram servicii de montaj ferestre de mansarda.

Montajul unui acoperis tip tigla metalica presupune:

  • Pas 1: montarea foliei anticondens si a sipcii, in functie de tipul de tigla metalica ales
  • Pas 2: montarea jgheaburilor si a burlanelor, a sistemului de colectare si drenaj pluvial
  • Pas 3: montarea tiglelor metalice
  • Pas 4: montarea elementelor de prindere si etansare
Pentru o oferta de pret privind serviciile de montaj tigla metalica, jgheaburi si burlane si ferestre de mansarda, va rugam sa ne contactati si vom stabili impreuna cand un agent poate veni pentru o masuratoare a acoperisului.
0766 439 956 – Laurentiu Florea