Sisteme metalice Metindu


Logo Metindu
Piata constructiilor metalice este intr-o continua dezvoltare. Numarul constuctiilor s-au marit, iar beneficiarii prefera tot mai mult constructiile metalice. Sistemele metalice sunt sunt potrivite pentru cladirilor noi: acoperisuri si pereti, etaje intermediare, pereti de compartimentare pentru interior, extensii ale cladirilor, realizarea legaturii dintre doua cladiri, finisari metalice pentru interior etc.
Produsele oferite de catre Metigla sunt variate atat din punct de vedere al modelelor, cat si al culorilor.

Avantajele sistemelor metalice Coilprofil Metindu

  • greutate scazuta;
  • durata de viata indelungata;
  • montaj usor si rapid;
  • se poate realiza in orice perioada a anului;
  • costuri reduse.

Modele de sisteme metalice Metindu

Tabla-Cutata-Sisteme-metalice-Coilprofil-MetinduTabla cutata Coilprofil Metindu – este realizata din materiale de calitate superioara, fiind folosita la realizarea acoperisurilor structurale cat si la fatadelor cladirilor. Domeniile de aplicatie a tablei cutate sunt: Industrial – hale de productie si depozitare; Agricol – hangare, silozuri, grajduri; Comercial – cladiri de birouri, supermarket-uri, showroom-uri auto; Sportiv – circuite sportive acoperite, sali de sport.

Panouri-Sandwich Coilprofil MetinduPanouri sandwich Coilprofil Metindu – interiorul panourilor poate fi din vata minerala de tip bazaltic (100 kg/m3) sau din polistiren expandat (20 kg/m3). Grosimile acestora sunt uzuale: 40, 50, 60, 80, 100 mm sau mai mari, la comanda, intre 120 si 300 mm. La cerere, termoizolatia poate avea si alte densitati. Adezivul folosit la lipirea termoizolatiei pe tabla plana sau profilata este de tip poliuretanic. Domeniile de utilizare ale panourilor sandwich: constructii industriale, constructii de hale si depozite, constructii frigorifice, constructii comerciale.

Casete-structurale--Coilprofil-MetinduCasete structurale Coilprofil Metindu – sunt solutia functionala si estetica perfecta pentru izolarea peretilor. Casetele structurale se monteaza orizontal intre stalpii structurii de rezistenta, pot fi umplute cu material izolant (vata de sticla, vata minerala) si inlocuiesc grinzile usoare pentru a sustine tabla exterioara. Domeniile de utilizare ale casete structurale: constructii industriale, constructii cu caracter sportiv, constructii de hale si depozite, constructii comerciale.

Casete-de-fatada-Coilprofil-MetinduCasete de fatada Coilprofil Metindu – sunt utilizate la placarea peretilor exteriori, au rezistenta structurala si un finisaj modern, casetele de fatada ofera cladirilor un aspect elegant care se mentine in timp. Domeniile de utilizare ale casetelor de fatada: constructii comerciale, constructii cu caracter sportiv.

Profile-usoare--Coilprofil-MetinduProfile usoare Coilprofil Metindu – toate profilele sunt fabricate pe baza comenzii clientului cu posibilitatea executarii diferite a gaurilor de prindere. Lungimea poate varia de la 2 m la 14.5 m. Domeniile de utilizare ale profilelor usoare: constructii industriale, constructii agricole, constructii rezidentiale, constructii de hale si depozite, constructii comerciale.

Lambriu-metalic-Sisteme-metalice-Coilprofil-MetinduLambriu metalic Coilprofil Metindu – se aplica pe inchiderea sageacului acoperisului si pe placarea interioara sau exterioara a cladirilor comerciale sau rezidentiale. Domeniile de utilizare ale lambriului metalic: constructii comerciale, constructii rezidentiale.

Sisteme metalice Coilprofil Metindu – Materie prima

Materia prima folosita este de cea mai buna calitate si face parte din clasa otelurilor structurale. Pentru tabla cutata, panourile sandwich, casetele structurale, casetele de fatada, lambriul metalic si piesele de finisaj, se foloseste otel din Clasa S280 GD, avand o rezistenta mecanica foarte buna.
Pentru profile C, Z, U si L se utilizeaza un otel galvanizat special pentru structuri metalice din Clasa S350 GD, care ofera o rezistenta mecanica superioara, caracterestica acestor elemente structurale.
Otelul este galvanizat la cald si are o protectie de ZINC de cel putin 275 g/m2, ce ofera rezistenta la coroziune si o durata de viata, in conditii normale de mediu, de peste 50 ani.
Stratul de zinc este protejat cu o tehnologie multistrat care ofera acoperiri succesive de pasivant, stratul primar si stratul exterior de polyester sau PVDF 25 µm. La interior tabla are un strat de vopsea polyester sau acrylic de 10 µm.