Sisteme metalice METIGLA

In fiecare an compania Metigla isi dezvolta activitatea, numarul de utilaje si produse de care echipa are nevoie pentru a raspunde cerintelor clientilor si partenerilor. Produsele oferite de catre Metigla sunt variate atat din punct de vedere al modelelor, cat si al culorilor.
Principalul domeniu de activitate al companiei Metigla fiind productia de tabla cutata, profile galvanizate, panouri sandwich, piese de finisaj. Din 2002, Metigla produce tigla metalica Metigla, sisteme pluviale Metidro si sisteme metalice Metindu precum si tabla cutata, panouri sandwich, profile usoare, casete de fatada, casete structurale.

Acoperis metalic METIGLA

 

Logo-MetiglaAcoperis metalic Metigla indeplineste cele maiexigente cerinte atat din perspectiva utilitatii acoperisului cat si din perspectiva estetica. Acoperisul Metigla vine cu ogama de 23 de culori, dintre care, 15 nuante lucioase si 8 nuante mate.
Citeste detalii despre acoperis metalic Metigla

Sisteme metalice Metindu

Logo-MetinduPiata constructiilor metalice este intr-o continua dezvoltare. Numarul constuctiilor s-au marit, iar beneficiarii prefera tot mai mult constructiile metalice. Sistemele metalice sunt sunt potrivite pentru cladirilor noi: acoperisuri si pereti, etaje intermediare, pereti de compartimentare pentru interior, extensii ale cladirilor, realizarea legaturii dintre doua cladiri, finisari metalice pentru interior etc.
Citeste detalii despre sisteme metalice Metindu

Sistem pluvial Metidro

Logo-MetidroSistemul Metidro de jgheaburi si burlane este produs de Metigla in baza experientei anumulate in productia de tabla cutata si profile metalice din ultimii 10 ani. Produsul se caracterizeaza prin simplitatea instalarii si printr-o fiabilitate foarte buna. Calitatea superioara asigura o lunga perioada de viata sistemului si, la final, este in totalitate reciclabil. Sistemul este complet adaptabil, indiferent de tipul de acoperis si indiferent de materialul din care este realizat acoperisul.
Citeste detalii despre sistemul pluvial Metidro