Tigla metalica cu piatra naturala METROTILE

Metrotile este un produs premium, o țiglă metalică acoperita cu piatră naturală, avand in compozitie oțel cu conținut scăzut de carbon si AluZinc ce confera protectie superioara la coroziune. Acest tip de tigla metalica este folosit la sisteme de acoperișuri și mansarde ușoare și durabile pentru clădiri rezidențiale sau funcționale. Materialele folosite pentru acoperișuri sunt fabricate exclusiv din oțel de înaltă protecție, acoperite cu o gamă largă de finisaje, astfel tigla beneficieaza de o garantie de 40 de ani.

Avantajele tiglei metalice acoperite cu granule de piatra naturala

    • Material ușor de manevrat și ușor de instalat
    • Culoare stabilă, protecție UV
    • Rezistă la vijelii și la cutremure
    • Ignifug – in conformitate cu normele europene

Modelele de tigla metalica METROTILE

Metrotile BOND – este conceput pentru a obține aspectul de acoperiș tradițional din argilă, păstrând calitățile și eliminând dezavantajele acestui tip de acoperiș.
Citeste detalii despre Tigla metalica Metrotile BOND

Metrotile WOODSHAKE -Metrotile Woodshake imită perfect șița din lemn tradițională. Acest profil este ideal pentru proprietăți comerciale și rezidențiale. Are un aspect natural, rustic, cu mult caracter.
Citeste detalii despre Tigla metalica Metrotile WOODSHAKE

Metrotile CLASSIC– Metrotile Classic este un panou din plăci profilate, presat dintr-un oțel de calitate superioară protejat cu Aluzinc® și acoperit cu piatră naturală. Este disponibil într-o gamă largă de culori.
Citeste detalii despre Tigla metalica Metrotile CLASSIC

Metrotile MISTRAL– este conceput pentru a reda aspectul de acoperiș European tradițional, păstrând calitățile și eliminând dezavantajele acestui tip de acoperiș.
Citeste detalii despre Tigla metalica tip solzi Metrotile MISTRAL

Metrotile ROMANA– este conceput pentru a readuce în actualitate stilul tradițional al arhitecturii mediteraneene, cu beneficiile suplimentare ale acoperișurilor din oțel.
Citeste detalii despre Tigla metalica Metrotile ROMANA

Metrotile GALLO-Prin liniile sale delicate, mediteraneene, profilul Metrotile Gallo oferă casei tale un aspect elegant, de clasă superioară, cu beneficiile suplimentare ale acoperișurilor din oțel.
Citeste detalii despre Metrotile GALLO

Metrotile ROMAN-aduce aspectul tradițional de olane din țiglă ceramică, specific arhitecturii mediteraneene, cu beneficiile suplimentare ale acoperișurilor din oțel.
Citeste detalii despre Metrotile ROMAN

Metrotile VIKSEN-Inspirația pentru profilul Metrotile Viksen vine de la vechiul stil arhitectural Viking. Locuințele erau construite în întregime din lemn și acoperite cu șindrile.
Citeste detalii despre Metrotile VIKSEN

Tigla metalica metrotile - tigla metalica acoperita cu piatra naturala

Metrotile ISLATE-Cu caneluri fine și detalii excelent reliefate, iSlate seamănă foarte bine cu ardezia naturală, dar este mult mai ușor și se instalează mai rapid.
Citeste detalii despre Metrotile ISLATE

Metrotile IPANEL-IPanel conferă o estetică excelentă și asigură un nivel superior de protecție prin tehnologia de interconectare. Cu canelurile sale verticale, iPanel oferă un aspect modern casei dumneavoastră.
Citeste detalii despre Metrotile IPANEL