Tigla metalica Novatik Wood

Frumusetea naturala a acoperisului din sindrila este recreata cu noul profil Novatik Wood, pastrand toate avantajele unui acoperis metalic (rezistenta sporita la coroziune, acoperis solid si durabil, greutate redusa). Spre deosebire de sindrilele traditionale din lemn, care trebuie intretinute sau inlocuite, modulele de tigla metalica Novatik Wood nu vor avea nevoie de interventii ulterioare.

Sindrila metalica Novatik Wood este realizata din otel, protejat de un strat de ZnMg 120 g/mp si acoperire Colofer® Mat rugos – 35 microni, cu protectie de lack polyester pe fata inferioara a tiglei de 10 microni.

Garantia Novatik Wood

Protectia oferita de acoperirea de ZnMg asigura un inalt grad de rezistenta la coroziune si performante superioare fata de otelul galvanizat in diferite climate de exploatare. In conditiile unui montaj corect, oferim 15 ani garantie estetica si 25 de ani garantie tehnica.

Tigla metalica Novatik Wood- Gama de culori

Brown Mat
Cod culoare: RAL 8017
Black Mat
Cod culoare: RAL 9005

Tigla metalica Novatik Wood- Date tehnice

Lungime totala 1375 mm
Lungime utila modul 1295 mm
Latime utila modul 370 mm
Numar module/mp 2,09 module
Panta acoperis Min. 16°
Materie prima Otel cu strat de protectie de ZnMg 120 g/mp si acoperire Colofer® Mat rugos – 35 microni, cu protectie de lack polyester pe fata inferioara a tiglei de 10 microni.
Grosime(otel + straturile de acoperire organica): 0.5 mm
Greutate/mp 4.76 kg/mp

Tigla metalica Novatik Wood- Accesorii

Sistemul Novatik Wood vine cu o gama completa de accesorii: coama rotunda, dolie, pazie, sort streasina, sort picurator, element racord, cos aerisire si ventilare, parazapezi si sfartecatoare de zapada.

Utilizarea corecta a accesoriilor asigura o ventilare si o etanseitate perfecta si completeaza aspectul estetic al acestuia.

Coama
Accesorii Novatik Wood
Dolie
Accesorii Novatik Wood
Element de racord
Accesorii Novatik Wood
Pazie
Accesorii Novatik Wood
Parazapezi
Accesorii Novatik Wood
Sfartecatoare de zapada
Accesorii Novatik Wood
Sort de streasina
Accesorii Novatik Wood
Sort picurator
Accesorii Novatik Wood
Element ventilatie si protectie impotriva pasarilor
Accesorii Novatik Wood