Tigla metalica Novatik

Logo NovatikTigla metalica de la Novatik este prima tigla metalica in panouri mici produsa in Romania. Pentru productia tiglei Novatik, se foloseste otel cu acoperirea Colofer®, protejat de un strat de ZnMg de 120g/mp cu o grosime nominala de 0,5 mm. Sistemul Novatik, produs in Romania, detine o serie de avantaje care il recomanda atat pentru constructii noi cat si pentru renovari.

Avantajele tiglei metalice Novatik

 • profil distinct;
 • greutate redusa;
 • sistem de fixare solid;
 • rezistenta la zgomot;
 • montaj rapid si usor.

Modele de tigla metalica Novatik

Tigla-metalica-Novatik-PractikNovatik Practik – tiglele metalice sunt realizate din otel cu acoperire Colofer® Classic, protejate de un strat de ZnMg de 120 g/mp şi au o grosime nominala de 0,45 mm.
Citeste detalii despre Tigla metalica Novatik Practik

Tigla-metalica-Novatik-MattNovatik Matt – este realizata din otel cu acoperire Colofer®, protejata de un strat de ZnMg de 120 g/mp şi are o grosime nominala de 0,5 mm.
Citeste detalii despre Tigla metalica Novatik Matt

Tigla-metalica-Novatik-AvangardeNovatik Avangarde – vopseaua folosita pentru sistemul Avangarde este foarte rezistenta la faltuire, reprezinta unul dintre cele mai importante avantaje ale tiglei metalice Novatik, pentru ca asigura etanseitate sporita intregului acoperis.
Citeste detalii despre Tigla metalica Novatik Avangarde

Novatik Slate – Noul profil Novatik Slate a fost creat pentru a imbina aspectul deosebit al ardeziei naturale cu avantajele unui material de constructie robust, modern si usor.

Citeste detalii despre Tigla metalica Novatik Slate

Novatik Wood – Frumusetea naturala a acoperisului din sindrila, pastrand toate avantajele unui acoperis metalic (rezistenta sporita la coroziune, acoperis solid si durabil, greutate redusa).

Citeste detalii despre Tigla metalica Novatik Wood

Tigla metalica Novatik – Garantie

Datorita protectiei oferite de acoperirea de ZnMg asigura un inalt grad de rezistenta la coroziune si performante superioare fata de otelul galvanizat in diferite climate de exploatare. In conditiile unui montaj corect, garantie a sistemului este de 30 de ani. Te poti bucura de un acoperis sigur, solid cu o estetica deosebita pentru o lunga perioada de timp.

Sisteme pluviale Novatik

Sistem semirotund si rectangular de jgheaburi si burlane.

Avantajele sistemelor pluviale Novatik

 • materie prima de cea mai buna calitate;
 • sistem semirotund si rectangular de jgheaburi si burlane;
 • forma speciala a jgheabului;
 • carlige de jgheab solide;
 • gama completa de accesorii.

Modele de Jgheaburi si burlane Novatik

Jgheaburi-si-burlane-Novatik-RondaJgheaburi si burlane Novatik Ronda – au un aspect clasic, prezinta cateva elemente inedite oferind plus valoare fata de alte sisteme existente deja pe piata. Jgheaburile si burlanele Novatik Ronda sunt destinate proprietarilor care cauta un sistem pluvial cu aspect discret, traditional.
Citeste detalii despre Jgheaburi si burlane Novatik Ronda

Jgheaburi-si-burlane-Novatik-QuadraJgheaburi si burlane Novatik Quadra – sistemul este o alternativa originala si moderna la sistemele pluviale clasice, semirotunde. Sunt realizate din acelasi otel cu acoperire Colofer®, iar sistemul pluvial Novatik Quadra beneficiaza de o garantie de 20 de ani.
Citeste detalii despre Jgheaburi si burlane Novatik Quadra

Sisteme pluviale Novatik – Materie prima

Pentru fabricarea sistemele Novatik Ronda si Quadra, se utilizeaza otel de cea mai buna calitate, cu acoperire Colofer®, protejat impotriva coroziunii de cate un strat de zinc pe fiecare fata, avand astfel o protectie pe ambele parti.

Componenta sistemelor pluviale Novatik:

 • Otel cu acoperire organica de minim 25 microni pe fiecare fata, cu strat de protectie de zinc 275 g/mp si grosime nominala 0.6 mm;
 • Stratul de protectie Colofer® are culori diferite pe cele doua fete ale otelului. Astfel se optimizeaza procesul de productie, se reduc costurile de transport si se scurteaza timpul de livrare.