Tigla metalica RoofArt®

logo-roofartRoofArt® – Acoperișul durabil
Compania deține o experiență de peste 17 ani la nivel internațional în dezvoltarea, producția și distribuția de sisteme complete de acoperiș: tiglă metalică, sisteme de jgheaburi și burlane și accesorii de tinichigerie specifice.
RoofArt SRL se diferențiază în piață prin calitatea înaltă a materiei prime folosite, principalul furnizor al tablei din oțel fiind concernul suedez SSAB, prin liniile de producție și utilajele profesionale marca Samesor – Finlanda, prin dorința continuă de perfecționare, atenția la cele mai mici detalii și gradul de inovativitate în ceea ce privește designul și functionalitatea produselor finite.

Avantajele tiglei metalice RoofArt

  • proprietati anti-alunecare pentru siguranta in manevrare
  • material ignifug care isi pastreaza calitatile si aspectul la temperaturi de pana la 100°C
  • rezistenta la zgarieturi. Particulele acrilice dure impiedica aparitia zgarieturilor la nivelul tablei
  • rezistenta la razele ultraviolete si mentinerea culorilor vii pentru o perioada indelungata
  • produs ecologic care nu polueaza mediul

Modele de tigla metalica RoofArt®


tigla-umbrella-clasicaTigla metalica Umbrella® Clasica
– este produsul standard oferit pietei, caracateristica principala fiind lungimea maxima in care poate fi produsa, respectiv 4230mm (echivalentul a 12 module). Acest model este disponibil in diferite grosimi, tipuri de acoperiri, texturi si culori.
Citeste detalii despre Tigla metalica Umbrella® Clasica


tigla-umbrella-dublu-modularaTigla metalica Umbrella® Dublu-modulara
– disponibil din ianuarie 2014, acest produs inovativ destinat acoperisurilor metalice este special conceput pentru usurinta lucrului la inaltime.
Citeste detalii despre Tigla metalica Umbrella® Dublu-modulara 

Accesorii pentru tigla metalica Umbrella®

Compania RoofArt va pune la dispozitie un sistem complet pentru acoperisuri. Acesta este prevazut cu toate accesoriile necesare. Elementele de tinichigerie sunt confectionate din materie prima de aceeasi calitate si nuanta de culoare, pentru a asigura atat durabilitatea cat si aspectul uniform al acoperisului.

Sisteme pluviale RoofArt®


sistem-pvc-completSistemul pluvial RoofArt – Gama EXTRA PVC
– un produs clasa Econom, special conceput pentru a avea o rezistenta sporita atat la razele UV cat si la conditiile atmosferice schimbatoare. Acest sistem este produs printr-o tehnologie moderna de fabricatie, co-extrudare, care impreuna cu materia prima de calitate superioara asigura o rezistenta sporita culorii si luciului, precum si o durata mare de exploatare.
Citeste detalii despre Sistemul pluvial RoofArt – Gama EXTRA PVC


sistem-scandic-completSistemul pluvial SCANDIC
-este disponibil în două variante de dimensiuni: 125/87 şi 150/100 (diametrul jgheabului/burlanului), intervalul de temperatură de exploatare a jgheaburilor şi burlanelor SCANDIC este de la -50° până la +120°; temperatura de montare minimă fiind de -10°.
Citeste detalii despre Sistemul pluvial SCANDIC