Tigla metalica Wetterbest

Produsele fabricate de Wetterbest sunt originale, de calitate superioara au durata de viata mare si sunt compatibile cu orice tip de constructie: case, blocuri de locuinte, case de vacanta, institutii publice, spatii comerciale, hale industriale, proiecte de renovare sau constructii noi.
Tigla metalica Wetterbest este conceputa special, pentru a oferi siguranta impotriva infiltratiilor prin etanseitatea sporita fata de alte tipuri de invelitori. Tigla este realizata in cadrul unui proces tehnologic automatizat care permite prelucrarea mecanica prin deformarea plastica la rece a otelului prevopsit.

Avantajele tigla metalica Wetterbest

  • sunt de 7-10 ori mai usoare decat tiglele ceramice sau de beton;
  • au un design elegant si sunt disponibile intr-o paleta larga de culori (peste 30 nuante lucioase si mate);
  • rezistente la intemperii, coroziune si radiatii ultraviolete;
  • usor de intretinut, suprafaţa neteda nu retine umezeala, praful sau alte impuritati, acestea fiind indepartate foarte usor de ploaie;
  • greutatea redusa, sub 5 kg/mp, ofera posibilitatea dimensionarii economice atat a sarpantei rezultand un consum mai mic de lemn, cat si a constructiei;
  • durata medie de viata este de 50 de ani.

Modele de tigla metalica Wetterbest

Tigla metalica Wetterbest ClasicTigla metalica Wetterbest Clasic –  fabricata din otel galvanizat la cald, protejat cu straturi de vopsea pe ambele fete. Modulul este optimizat pentru acoperirea eficienta a oricarui tip de cladire. Tigla metalica Clasic prezinta o greutate specifica redusa influentand direct structura de rezistenta a acoperisului si a cladirii.
Citeste detalii despre Tigla metalica Wetterbest Clasic

Tigla metalica Wetterbest PlusTigla metalica Wetterbest Plus – prezinta un aspect robust combinat cu o forma extrem de eleganta. Inaltimea de 30mm, cea mai inalta de pe piata, a treptei dintre module, ii confera rezistenta sporit si valente estetice deosebite.
Din punct de vedere structural, profilul este simetric fata de axa longitudinala, astfel incat, panourile Wetterbest Plus pot fi montate in zig zag, montajul devenind usor şi rapid.
Citeste detalii despre Tigla metalica Wetterbest Plus

Tigla metalica Wetterbest GladiatorTigla metalica Wetterbest Gladiator – aduce in prim-plan profilul roman cu simetrie fata de axa longitudinala.
In conceptul profilului de tigla metalica Wetterbest Gladiator regsim robustetea mecanica a sistemelor de invelitori Wetterbest si eleganta acoperisurilor clasice mediteraneene.
Profilul Wetterbest Gladiator ofera posibilitatea montajului indiferent de pozitie, una sub/deasupra celeilalte, atat modulul din stanga, cat si cel din dreapta. Pierderile de material sunt cu atat mai mici procentual comparativ cu tigla metalica clasica, cu câa acoperisul este mai complicat.
Citeste detalii despre Tigla metalica Wetterbest Gladiator

Tigla metalica Wetterbest Colosseum– Geometria panourilor de ţiglă Wetterbest Colosseum este zveltă şi amplă, aceste aspecte contribuind la creşterea capacităţii de evacuare rapidă a apei de la nivelul acoperişului şi la degajarea masei de zăpadă.
Citeste detalii despre Tigla metalica Wetterbest Colosseum