Tigla metalica Viking Pruszyński

Viking-Pruszyński-LogoViking Pruszyński este compania romaneasca care face parte din grupul Blachy Pruszyński, cel mai mare producator de invelitori metalice si sisteme de fatade din Polonia si unul din cei mai mari producatori la nivel European.
Stratul de zinc pentru produsele Viking Pruszyński este de minim 200g/mp, indiferent de grosimea tablei. Fiind cel mai mare nivel de zinc in compozitia tablei, iar garantia este de 10 ani.
De asemenea, oferta Viking Pruszyński include acoperisuri din panouri prefaltuite, tabla cutata pentru fatade si invelitori, panouri tip caseta si sandwich, sistemul pluvial Niagara, precum si diverse elemente de placare pentru fatade arhitecturale din otel.

Tigla metalica Viking Pruszyński

Tigla-metalica-Viking-Pruszyński-KoralTigle metalice Viking Pruszyński respecta valorile estetice si parametrii de utilizare la un nivel ridicat de excelenta. Modulele Viking Pruszyńskice au trei caracteristici diferite de acoperire: poliester lucios, poliester mat structurat si poliuretan, o gama standard de 24 culori, calitatea superioara a materiei prime provenite de la combinate siderurgice verificate in decursul anilor.
Citeste detalii despre Tigla metalica Viking Pruszynski

Tigla cutata TVP Viking Pruszyński

Tigla-cutata-TVP-Viking-TVP-7-DRTigla cutata TVP Viking Pruszyński reprezinta un material economic utilizat pentru acoperisuri sau fatade.
Citeste detalii despre Tigla cutata TVP Viking Pruszynski